Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


                   Νέα Ιωνία  28 -7- 2017



                                                                                                                                     









     Την  Πέμπτη 27/7/2017 στη Ν. Φιλαδέλφεια πραγματοποιήθηκε  η τελετή του Αγιασμού της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ (Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού ¨Αγιά Σοφιά¨), παρουσία του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας  και Φιλαδέλφειας κ.κ. Γαβριήλ.
    Στη μεγαλειώδη εκδήλωση παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ν. Ιωνίας, εκπροσωπώντας τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ¨ κ. Παναγιώτη Μανούρητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΝ, ο κ. Σωτήρης Σκευοφύλακας, ο οποίος   φέρει ένα βαρύ επώνυμο ,μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ.
   Με αυτό τον τρόπο, η μείζων αντιπολίτευση της Ν. Ιωνίας, ο κ. Παναγιώτης Μανούρης και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι κ. Λαζαρίδης Ι., κ. Καναβός  Μ., κ. Παπαμαργαρίτης Μ., κ. Βλάχος Χ. και κ. Χριστοδούλου Β., εξέφρασαν την ολόθερμη στήριξή τους στην επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.
    Ελπίζουμε πολύ γρήγορα η Ν. Φιλαδέλφεια αλλά και η Ν. Ιωνία να αποκτήσουν το γήπεδο σύμβολο και κόσμημα που είναι συνυφασμένο με την ιστορία και την προσφυγική καταγωγή  τους.

  Γραφείο Τύπου Παράταξης  ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ¨



                                                                                                                  


 Τηλέφωνα:   210 2796625,    6980431313,       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.